IDS SIGLA PRINT

De necazul vecinei, a vrut să se arunce de pe un stâlp

A fost agitație zilele trecute, în satul mehedințean Jidoștița, acolo unde un bărbat de 49 de ani a amenințat că își pune capăt zilelor. Pe fondul unor conflicte mai vechi cu vecinii, bărbatul a recurs la un gest extrem: s-a urcat pe stâlpul de înaltă tensiune, amenințând că își va lua viața, dacă nu i se face dreptate. Acesta avea asupra sa un cuțit, cu care s-a tăiat la brațul stâng.

După minute în șir de negocieri, bărbatul s-a lăsat convins să coboare de pe stâlp, iar la coborâre, a continuat să își strige nemulțumirea. „Acum 20 și ceva de ani, vecina mi-a spart capul. După 4-5 ani, ai ei mi-au tăiat brațul. S-au ținut de capul meu cu certuri, scandaluri. Am 9 copci în cap. În loc ca justiția să îmi dea mie dreptate, tot de partea lor e. Mă amendează pe mine, pe motiv că dau eu muzica tare”, spune bărbatul. Într-un final, bărbatul a fost dus la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, acesta va fi supus unei analize psihologice.

Citit 828 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2020 07:28
Etichetat cu
Adriana Draghici

"Ziarul nu este numai o ştire, telegramă, articol de fond, reportaj, numai politică şi informaţie... Ziarul e o stare sufletească." - Tudor Arghezi

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…