IDS SIGLA PRINT

CONSTANTIN POPESCU: „REDAȚI SPITALUL ORȘOVENILOR!!!”

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Orșova, Constantin Popescu, ia atitudine împotriva blocării Spitalului Municipal din localitate, după ce, în ultimele două luni și jumătate, a devenit CENTRU SUPORT COVID-19. Liderul PSD Orșova și consilierii locali ai PSD amintesc faptul că au inițiat un demers legislativ la momentul potrivit, dar el a fost compet ignorat de primarul și secretaul municipiului.


„Fac un apel la responsabilitate către Consiliul Local al municipiului Orșova, consilierii PSD, dar și către ceilalți consilieri municipali, precum și către primarul municipiului Orșova să solicite de urgență, pe cale oficială, Guvernului României, Ministerului Sănătății, să scoată de pe lista Spitalelor COVID-19, Spitalul Municipal și să îl redea adevăraților beneficiari ai serviciilor de sănătate publică, ORȘOVENII!”, scrie Constantin Popescu, pe contul său de Facebook.

„Oamenii sunt disperați și își vor spitalul înapoi”

„Zeci de cetățeni ai urbei, dar și foarte mulți din zonele adiacente municipiului Orșova nu mai au nicio cale de a accesa acest spital de peste două luni și jumătate, pentru a se trata de diverse afecțiuni, așa cum o făceau înainte. Oamenii sunt disperați, iar autoritățile țin blocată o unitate medicală de prestigiu și o echipă de medici profesioniști, degeaba. Vă aduc la cunoștință faptul că de când a devenit Spital Suport COVID-19, Spitalul nostru a avut doar 4 pacienți infectați, dintre care 3 s-au vindecat și unul se află în stare bună, putând fi transferat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean”, mai spune Popescu.

„Inițiativa noastră a fost ignorată complet!”

„Vă readuc aminte tuturor că acum două luni și jumătate, consilierii PSD au inițiat un proiect de hotărâre pentru a cere excluderea spitalului din lista fatidică, dar nu au găsit înțelegere la Executivul Primăriei! Solicit din partea autorităților locale, tuturor celor 16 consilieri locali în funcție, să ia de urgență atitudine și să facă toate demersurile necesare! Faceți dreptate și dați-ne înapoi Spitalul!!!”, spune Constantin Popescu.

Citit 1020 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2020 01:40
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…