IDS SIGLA PRINT

EDURAD KOLER: „Au apărut vânzătorii de iluzii. Aceiași. Politicieni și funcționari învechiți”

Secretarul general al PMP Drobeta Turnu Severin transmite un mesaj de forță mehedințenilor, pe pagina sa de socializare. O pledoarie pentru restartarea clasei politice și pentru reîmprospătarea administrației publice locale.

„De cel puțin o lună v-au luat la țintă. Își mai doresc și ei încă o tură. Adică încă un mandat.

În politică sau, mai degrabă, în administrație. Pentru că tare bine le-a fost! Salariul bun. Obscen de bun, aș zice. Mașină la scară. Gheșeftul, gheșeft. Muncă puțină. Distracție multă.

Îi vezi peste tot. Pe stradă, printre noi. Împărțind zâmbete calde de candidați. De dreapta și de stânga.

Candidați de dreapta, care toată viața au lucrat la stat. Și ei, și familiile lor. Profesiile liberale sunt doar pentru doctrină. Candidați de stânga, care vor să vă mai seducă încă o dată. Candidați traseiști și mercenari politici pentru care doctrinele nu semnifică nimic.
Toți bogați. Foarte bogați. Numai din politică, transformată de ei în cea mai bună afacere.

Mai nou, au descoperit și rețelele sociale. Fotografii multe în care pozează tâmp. Cu bordura, cu betoniera, cu centrala de gaz, în sensul giratoriu sau la locul de joacă. La teatru sau la castelul de apă. Comedie mută cu actori gângăviți. Poate unora le place atmosfera de campanie, pentru că timp de două luni cred că au un rol în povestea asta. Iar apoi mirajul se spulberă. Revenim la aceleași probleme. Cu locul de muncă, cu gazul, cu căldura, cu traiul de zi cu zi. Și începem să-i înjurăm. Și să ne plângem necazul.

Se tot spune că Mehedințiul este ultimul în statistici la nivel de țară. Că are politicieni slabi și răi. Că politica este o afacere. Și toate acestea sunt adevăruri incontestabile.

Haideți să le schimbăm și să nu ne mai uităm în gura acestor vânzători de iluzii expirați! Pentru că acești expirați au secătuit destul Mehedințiul.

Pentru că acum candidăm noi. Severineni și mehedințeni. Și trebuie să ne luăm Severinul și Mehedințiul înapoi. Pentru Ion G. Bibicescu. Pentru Theodor Costescu. Pentru Alexandru Bărcăcilă. Pentru Dimitrie Grecescu. Pentru copiii noștri și pentru toți mehedințenii și severinenii plecați de acasă”.

Citit 1097 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Iulie 2020 13:35
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…