IDS SIGLA PRINT

Deputat ION CUPĂ: „Propunem patru linii mari de acțiune“

PMP demonstrează, prin acțiunea sa politică, că este un partid profund responsabil, atașat intereselor legitime ale României. Pentru a contracara efectele crizei sanitare în economie și în viața oamenilor, PMP propune patru mari linii de acțiune politică și guvernamentală:

Prima, REDUCEREA TAXELOR. Cei care creează sau păstrează locuri de muncă trebuie sprijiniți, nu împovărați suplimentar.

A doua, INVESTIȚII PUBLICE ÎN JUDEȚE. Datoria publică redusă, suspendarea regulii UE privind deficitul bugetar până la finele anului, ne permit să investim masiv în extinderea rețelelor de gaze și apă, drumuri expres, autostrăzi, poduri, infrastructură de irigații sau utilitară etc.

A treia, TRANSPARENȚĂ în administrația publică. Cetățenii trebuie să ştie la centimă ce se întâmplă cu banii din taxele și impozitele lor. PMP a inițiat un proiect de lege care se află pe ordinea de zi a Camerei Deputaților prin care toate contractele, facturile, cheltuielile să fie publicate imediat ce sunt semnate sau achitate.

A patra, REFORMA POLITICII-REDUCEREA NUMĂRULUI DE PARLAMENTARI LA 300. Legea inițiată tot de PMP a fost adoptată la Senat, așteaptă votul Camerei Deputaților.România are nevoie de aceste lucruri ACUM.

Citit 959 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Iulie 2020 13:29
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…