IDS SIGLA PRINT

Bârfa săptămânii, maxima săptămânii, întrebarea săptămânii

Citiți în Informația de Severin, nr. 44, Bârfa săptămânii, maxima săptămânii, întrebarea săptămânii și știrea neagră! Pagina 2!

Bârfa săptămânii

Un individ jalnic, auto-intitulat om de afaceri, bântuie ca o fantomă peste tot pe unde mai poate aduna ceva capital de imagine. Ar fi în stare să sprijine tot, de la fotbal și până la consiliul de administrație de la grădiniță, doar să devină vizibil. Doar că, tot mai mulți prieteni care l-au cunoscut încep să se lepede de el și să fugă de ideile lui, ca dracul de tâmâie!

Maxima săptămânii

„Aroganța reprezintă conștiința de sine a propriului sentiment de inferioritate.”

Jean Rostand

Întrebarea sptămânii

Ce credeți că se va întâmpla, după căderea Guvernului Cîțu?

Pentru a răspunde la întrebarea noastră, fie ne scrieți pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie pe pagina de Facebook „Informația de Severin”, @informatiadseverin.

Știrea neagră

Situație gravă în Mehedinți

5 octombrie 2021, ora 9.00: În județul Mehedinți situația epidemiologică este următoarea:

- 10.776 persoane confirmate cu COVID-19 de la începutul epidemiei (189 cazuri de îmbolnăvire înregistrate în ultimele 24 ore),

- 1.291 persoane se află în carantină la domiciliu/locația declarată,

- 31 persoane se află în carantină instituționalizată,

- 1.380 persoane testate pozitiv izolate la domiciliu asimptomatice,

- 269 persoane internate,

- 473 persoane decedate de la începutul epidemiei (5 decese înregistrate în ultimele 24 ore).

Precizăm că rata incidenței cumulative COVID-19 la 1000 de locuitori în județul Mehedinți, este de 5,42. Municipiul Drobeta Turnu Severin a ajuns la o rată de infectare de 8,14 la 1000 de locuitori. În conformitate cu Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți, convocat luni 04.10.2021, luând în considerare incidența cumulată a cazurilor COVID-19 mai mare de 6 la 1000 de locuitori în municipiul Drobeta-Turnu Severin, începând cu data de 05.10.2021, pentru o perioadă de 14 zile, se dispun noi măsuri pentru limitarea răspândirii virusului SARS CoV-2.

Sursa: Comunicat de presă DSP Mehedinți

Citit 1091 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Octombrie 2021 17:28
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…