IDS SIGLA PRINT

BÂRFA, MAXIMA ȘI ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII, ȘTIREA NEAGRĂ

Bârfa, Întrebarea sătămânii și maxima săptămânii

Bârfa săptămânii

Umblă zvonul că primarii din Mehedinți, care ar fi dornici să își schimbe barca politică, dar și candidații care și-ar dori să fie primari, fug ca dracul de tămâie de PRO ROMÂNIA. Unii au căutat orice alt partid pe care l-au găsit disponibil, numai să nu mai audă de balastul lui Ponta, în timp ce alții ori nu mai răspund la telefon, ori pur și simplu sunt de negăsit, atunci când sunt căutați. Majoritatea sunt nemulțumiți că li se impun oameni în echipă, de către eminențele cenușii de la nivel județean.

ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII

Când credeți că vor avea loc alegerile locale și cele parlamentare din acest an?

Pentru a răspunde la întrebarea noastră, fie ne scrieți pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , fie pe pagina de Facebook „Informația de Severin”, https://www.facebook.com/informatiadseverin/?modal=admin_todo_tour  sau @informatiadseverin. De asemenea, pe pagina de Facebook indicată puteți apăsa butonul „Trimite mesaj”.

Comentați pe Facebook

MAXIMA SĂPTĂMÂNII

„Există în lume trei lucruri care nu merită nici o milă: ipocrizia, frauda și tirania.”

Frederick William Robertson

ȘTIREA NEAGRĂ

Numărul de noi îmbolnăviri cu COVID-19 se menține ridicat la noi în țară. Este a patra zi la rând de când numărul cazurilor confirmate de Covid 19 depășește 300. Astăzi au fost anunțat 330 şi 16 decese.

Dacă se mențin aceste valori, poate fi prelungită starea de alertă, spune, premierul Ludovic Orban, care confirmă că nu putem vorbi de valul 2 când primul val nu a trecut.

Noile cazuri au umplut spitalele. Institutul „Marius Nasta” din Bucuresti, de exemplu, nu mai are locuri pentru pacientii confirmati cu COVID 19.

Aflat în vizită la Suceava, premierul spune că primul val de îmbolnăviri nu s-a încheiat, pentru ca avem încă transmitere comunitară.

Iar expertii spun că se înmulţesc îmbolnăvirile pentru că oamenii ies din casă la fel de mult ca înaintea pandemiei. Și automat se expun pericolului de a se infecta. Epidemiologii calculează deplasarea oamenilor cu ajutorul indicelui RT.

20.06.2020; Sursa: stirileprotv.ro

Citit 939 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2020 07:17
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…