Imprimă această pagină
ANUNȚ: Angajări la penitenciar

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin scoate la concurs, din sursă externă, 9 posturi de agent în cadrul sectorului economico-administrativ, respectiv: 1 post agent responsabil economic, 1 post agent instalator, 1 post agent gospodar, 1 post agent bucătar, 2 posturi agent conducător autor, 1 agent magaziner, 1 agent fochist, 1 agent electrician.

La concurs nu pot participa persoanele care au calitatea de polițist de pentenciare.

Depunerea dosarului de candidat se va efectua la sediul Penitenciarului Drobeta Turnu-Severin până la data de 26.10.2020, inclusiv, ora 16:00.

În perioada de înscriere, candidații își pot depune dosarele în intervalul orar 08:00-16:00, în zilele de luni, miercuri și vineri, respectiv în intervalul orar 10:00-18:00, în zilele de marți și joi.

Candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concurs vor susține testarea psihologică, confom programărilor stabilite de către Serviciul Psihologia Personalului din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Prima probă de concurs/examen se va desfășura nu mai devreme de data de 19.11.2020.

Proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor de agent (responsabil economic), agent (bucătar), agent (conducător auto), constă în redactarea unei lucrări.

Modalitatea de susţinere a probei scrise din cadrul concursului de ocupare a posturilor de agent (magaziner), agent (gospodar), agent (fochist), agent (electrician), agent (instalator), se stabileşte de către comisia de concurs.

Informații suplimentare privitor la condițiile generale și specifice de ocupare a posturilor, prezentarea generală a posturilor, centrele de concurs, componența dosarului de candidat, susținerea testării psihologice, bibliografia și tematica concursului, normele și baremele specifice privind organizarea, desfășurarea și evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu pot fi consultate pe pagina web a unității, pot fi solicitate telefonic de la structura de resurse umane a Penitenciarului Drobeta Turnu-Severin, la nr. 0252 317-749/0252 317-750, interior 106/162 precum și prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2179 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2020 14:48
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…