LIVIU MAZILU: „SINGURA SURSĂ DE ÎNCĂLZIRE ESTE FONDUL DE REZERVĂ!”

Senatorul PSD de Mehedinţi, Liviu Mazilu, a făcut, în cadrul unei conferinţe de presă, câteva precizări în legătură cu furnizarea agentului termic în municipiul Drobeta Turnu Severin în iarna 2017-2018.

Parlamentarul social-democrat a spus, printre altele, că singura variantă de agent termic rămâne şi pentru această iarnă tot Termocentrala Halânga, iar singura sursă bugetără este fondul de rezervă al Guvernului României. Totodată, Liviu Mazilu şi-a exprimat convingerea că primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, are, în acest moment soluţia, pentru asigurarea agentului termic.

„Din păcate pentru noi, Drobeta Turnu Severin se află în cel de-al treilea an consecutiv în care problema agentului termic dă bătăi de cap. Este clar că singura sursă fezabilă este tot Termocentrala Halânga. Singura necunoscută este suma pe care o va acorda Guvernul. Din ce ştiu eu şi preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, şi primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, au fost la mai mulţi factori de decizie din: Guvern, prim-ministru, ministrul Energiei, cu care s-a discutat în mai multe etape. De fiecare dată au existat încurajări şi asigurări că Guvernul va susţine acest demers. În acest moment singura sursă pentru încălzirea Severinului este Fondul de rezervă al Guvernului României. Cred că primarul Severinului, Marius Screciu, are în acest moment soluţia de a asigura agentul termic în Drobeta Turnu Severin în iarna care vine”, a declarat Liviu Mazilu.

Citit 10978 ori Ultima modificare Duminică, 08 Octombrie 2017 13:07
Etichetat cu

1 comentariu

  • Link la comentariu V.D.TOT Luni, 09 Octombrie 2017 11:37 postat de V.D.TOT

    .... si pt. iarna 2018-2019 , tot RAAN-ul va asigura caldura ! ... iar banii pt. pacura vor fi asigurati tot din Fondul de Rezerva ! ... motiv de o noua campanie electorala , din pacate !

    Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…