DEPUTATUL ALEXANDRU BĂLĂNESCU DEZMINTE VOTUL ÎMPOTRIVA MOȚIUNII

Deputatul PSD de Mehedinți, Alexandru Bălănescu a dezmințit categoric informația potrivit căreia ar fi votat împotriva moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Deputatul PSD de Mehedinți, Alexandru Bălănescu a sunat la redacție și a dezmințit categoric informația venită din interiorul grupului parlamentar PNL, potrivit căria ar fi votat împotriva moțiunii de cenzură. PSD Mehedinți a avut, la votul de azi, toți parlamentarii săi: Senatorul Liviu Mazilu și deputații Constantin Trușcă, Vlad Bontea și Alexandru Bălănescu au votat pentru căderea Guvernului Grindeanu. De asemenea și senatorul ALDE Ionuț Sibinescu a votat tot în favoarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Alexandru Bălănescu a declarat, pentru jurnalmehedinti.ro că a fost și rămâne un om serios și, mai ales, un om de echipă, iar la votul de azi a procedat așa cum a promis colegilor săi și așa cum a stabilit în interiorul echipei PSD. mai mult, deputatul social - democrat spune că există foarte mulți colegi care au fost în apropiere când a votat și pot confirma modul în care a votat. Din respect pentru adevăr și pentru avocatul și omul Alexandru Bălănescu, am publicat punctul său de vedere.

Citit 1246 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Iunie 2017 16:13
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…