ȘOCANT!!! DEPUTATUL PSD BĂLĂNESCU A VOTAT ÎMOTRIVA MOȚIUNII

Deputatul PSD de Mehedinți, Alexandru Bălănescu a votat împotriva moțiunii de cenzură! este singurul parlamentar PSD din Mehedinți care a adoptat această atitudine de susținere a Guvernului Grindeanu.

Informația provine din interiorul grupului PNL, știut fiind faptul că liberalii, care au fost prezenți în plenul reunit doar pentru a asigura cvorumul, au supravegheat atent votul cu bile al celor de la PSD. Avocatul Alexandru Bălănescu dovedește încă o dată faptul că este un om cu principii. De-a lungul timpului, în întreaga sa carieră politică, în toate funcțiile pe care le-a ocupat cunoscutul avocat mehedințean a dat dovată de un caracter ferm și, așa cum spuneam, de principii de la care nu s-a abătut niciodată.

PSD Mehedinți a avut, la votul de azi, toți parlamentarii săi: senatorul Liviu Mazilu și deputații Constantin Trușcă, Vlad Bontea și Alexandru Bălănescu. În afară de Bălănescu, toți ceilalți au votat pentru moțiunea de cenzură. De asemenea și senatorul ALDE Ionuț Sibinescu a votat tot în favoarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Dacă domnul deputat va considera că informația furnizată de surse din grupul PNL este falsă, îl rugăm să vină cu un drept la replică!

Citit 2385 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Iunie 2017 14:08
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…