Deputatul Ion Cupă, aflat la al doilea mandat, câștigat pe listele ALDE, explică de ce a ales să treacă la PMP. Totodată, PMP păstrează secret numele candidaților la locale pentru Mehedinți: „Vom avea surprize!”.

„M-am uitat și eu în jurul meu, am văzut ce se întâmplă în România și am considerat că Partidul Mișcarea Populară, prin conducerea pe care o are, este un partid care poate să facă istorie în următorii 10 ani și atunci am zis că o mai iau încă o dată de la capăt, știu că nu sună foarte bine să renunți la un partid, la un proiect precum cel pe care eu l-am avut dar, din păcate, drumul pentru mine era închis. Așa am considerat eu și am zis că ianuarie este luna hotărâtoare pentru cariera mea politică și pentru ceea ce aș mai putea eu să fac în acest an hotărâtor cu alegeri locale și parlamentare!”, a explicat deputatul Ion Cupă.

Candidații, deocamdată la secret!

Cât despre candidații pe care PMP Mehedinți îi propune pe liste la alegerile locale, dar și despre cei care vor candica la funcțiile de primar al Severinului și președinte al Consiliului Județean Mehedinți, totul este un mare secret. Liderii PMP au declarat că deocamdată încă mai sondează popularitatea unor potențiali candidați, iar când va fi cazul vor face marele anunț. Dar... „vor fi surprize!” (Vezi declarațiile, mai jos!)

Citit 655 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 03:10
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…