Liderul PMP, Eugen Tomac, nu crede în succesul moțiunii de cenzură anunțate de PSD. Prezent la o întâlnire politică regională, Tomac a precizat că este interesat de succesul inițiativei alegerii primarilor în două tururi, dar că o moțiune de cenzură nu este bună, deoarece instaurează o criză politică inutilă.

„Nu cred că moțiunea va trece, nu este în interesul PSD să treacă! PSD nu își dorește alegeri anticipate și cel mai probabil va mima că depune această moțiune. O vor depune, dar ea nu va trece! Pentru noi ar fi extraordinar să nu treacă moțiunea, să avem alegeri în două tururi și să ne pregătim cu toții de campanie. Dacă moțiunea va trece, atunci intrăm într-o altă logică și intrăm într-o ușoară criză politică pentru că, pe de o parte, populația nu va înțelege de ce pleacă PNL de la guvernare, după ce am dat jos un guvern care a produs mari nenorociri pentru țară, iar pe de altă parte, a lăsa țara în această situație incertă este un risc foarte mare. Mai sunt multe luni până la alegerile parlamentare și am mai văzut situații când un partid a venit cu 47 la sută la putere și într-o lună de zile a scos toată țara în stradă. Este un demers destul de riscant din punctul nostru de vedere, al PMP”, a declarat Eugen Tomac.

„Nu ne temem de anticipate, dar nu suntem suporterii cei mai înverșunați ai acestei teme!”

„Dacă vom avea alegeri anticipate, nu ne temem, pe noi ne avantajează! Suntem un partid care avem la ora actuală pregătiți peste 2500 de candidați pentru alegerile locale, deci vom intra și în această variantă cu șanse la fel de mari pentru a ne crește scorul. Dacă avem alegeri în două tururi și dacă votăm reducerea numărului de parlamentari, va fi foarte bine. Nu ne temem de anticipate, dar nu suntem suporterii cei mai înverșunați! Dacă vom avea anticipate, intrăm într-o criză politică pe care noi nu ne-o dorim. Noi am votat moțiunea și Guvernul Orban pentru a scăpa de PSD și pentru a avea o tranziție până la alegerile parlamentare”, a mai declarat președintele PMP.

Citit 323 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 02:14
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…