SIBINESCU ÎȘI PIERDE INFLUENȚA

Senatorul ALDE Mehedinți, Ionuț Sibinescu, a rămas fără funcția de conducere pe care o deținea la Senat. Mai exact, nu se mai poate lăuda cu influența pe care o flutura până acum. Începând cu data de 25 iunie, Sibinescu nu mai este liderul grupului ALDE din Senatul României. Surse apropiate vorbesc chiar despre faptul că însuși Tăriceanu i-ar fi tras un perdaf, după gafa de la miting.

Ionuț Sibinescu, cel care era lăudat de unii ca fiind cel mai influent parlamentar mehedințean, a fost tras pe dreapta de colegii săi din ALDE. Probabil pentru că nu a știut, la mitingul PSD, ce înseamnă statul paralel, Sibinescu a fost detranat din funcția de șef sl grupului senatorilor ALDE. Potrivit psnews.ro, locul lui Sibinescu va fi luat de mult mai experimentatul și cu adevărat influentul senator Daniel Zamfir, proaspăt venit de la PNL. Potrivit unor surse politice se pare că lui Sibinescu i s-a tras tocmai de la acel episod jenant din timpul mitingului PSD, când s-a bâlbâit și fâstâcit nereușind să dea o declarație coerentă presei.

Totodată, surse politice, citate de psnews, au spus că este posibil ca în scurt timp liderul ALDE Mehedinți să rămână și fără funcția de președinte al Comisiei pentru constituţionalitate, libertăţi civile şi monitorizare a executării hotărârilor Curţii Europene a Drepturilor Omului.

Citit 8490 ori Ultima modificare Marți, 26 Iunie 2018 16:52
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…