Într-o intervenție directă, de la tribuna Camerei Deputaților, deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu îl atacă pe ministrul Energiei pe tema exploatării resurselor din Marea Neagră. Tăcerea suspectă a ministrului este, în opinia deputatului mehedințean, suspectă și lăsă de înțeles că acesta își dorește în continuare ca România să fie dependentă de gazul rusesc.

Intervenție dură de la tribuna Parlamentului României, la adresa ministrului Energie, Anton Anton. Deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu îl acuză pe acesta că evită să vorbească despre cea mai mare investiție de exploatare a gazelor din Marea Neagră și că vrea să condamne România la o veșnică dependență de gazul venit din Rusia. De altfel, Anton Anton a promis la audierile pentru învestirea în fucție că se va ocupa de această problemă sensibilă, dar nu a făcut nimic. Mai mult, ministrul Energiei a blocat și inițiativele foștilor miniștri pe această temă. În doar două minute și jumătate, Virgil Popescu l-a făcut praf pe ministrul ALDE al Energiei.

Parlamentarul i-a solicitat ministrului Energiei un punct de vedere urgent despre exploatarea gazului din Marea Neagră și i-a explicat faptul că Ministerul nu se poate conduce în tăcere.

România are nevoie să-și folosească toate resursele pentru a fi independentă din punct de vedere energetic! Aceasta a fost, de fapt ideea intervenției deputatului Virgil Popescu. Ministrul Energiei, Anton Anton nici nu era prezent în sală la ședința în care s-a făcut declarația politică. După multă vreme în care am asistat la declarații politice banale și infantile, avem parte de o intervenție cu adevărat compatibilă cu munca unui parlamentar.

Citit 2402 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 16:32
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…