Deputatul PSD de Mehedinți Alexandru Bălănescu a fost făcut praf în emisiunea „România la raport”, realizată la România TV de Andreea Crețulescu. Cel care l-a pus la punct este fostul senator Dumitru Pelican, enervat de modul pasiv în care Bălănescu explica cum nu a putut sprijini autoritățile locale din Severin în cea mai gravă problemă a acesteia, furnizarea de agent termic.

Situația gravă a furnizării de agent termic în Drobeta Turnu Severin și, mai ales, întreruperea căldurii din cauza lipsei fondurilor, a ajuns și în atenția postului de televiziune România TV. La o oră de mare audiență, în emisiunea Andreei Crețulescu, „România la raport”, primarul Marius Screciu a vorbit despre greutățile întâmpinate, dar și despre modul jenant în care a fost tratat de deputatul PSD Alexandru Bălănescu, atunci când i-a cerut ajutorul. Când nimeni nu se mai aștepta la asta, Bălănescu a intrat în direct și s-a umplut de ridicol. Discuția a degenerat într-un scandal de zile mari între deputatul Bălănescu și fostul senator Dumitru Pelican, aflat în platou. Ce a ieșit este tulburător! Orice alt comentariu este de prisos.

Video: Youtube (Romania TV)

Citit 2263 ori Ultima modificare Joi, 22 Martie 2018 17:41
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…