SIBINESCU, PERSIFLAT DE TOADER

Imagini care nu mai au nevoie de niciun comentariu! Cel supranumit „cel mai influent parlamentar mehedințean” a dat și el mâna cu ministrul Jusiției. Doar că, iată ce a ieșit!

„Astăzi i-am avut invitați la Comisia pentru constituționalitate pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, și pe agentul guvernamental la CEDO, Catrinel Brumar, pentru a discuta pe tema monitorizării executării hotărârilor Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO). Domnul ministru Tudorel Toader a prezentat o serie de măsuri prin care România să nu mai fie pe primele locuri la numărul de condamnări la CEDO, subliniind importanța colaborării între Executiv și Legislativ”. Orice comentariu pe marginea acestei fotografii este de prisos, pentru că, nu-i așa, o fotografie face cât o mie de cuvinte!

Citit 2278 ori Ultima modificare Marți, 20 Martie 2018 17:32
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…