Cu cele 11 declarații politice rostite în Parlament, deputatul Alina Teiș demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că de la tribuna Camerei Deputaților poți spune orice, atâta vreme cât ești exagerat de bine plătit. De la condiția femeii și până la apa grea, de la dreptatea pământului și până la mândria de a fi dascăl, totul poate fi concentrat într-o declarație politică. Ultima ispravă de acest fel a depuatei PSD face trimitele la vocația și condiția cadrului didactic. O adevărată pildă pentru eternitate.

Deputatul Alina Teiș continuă seria de creații artistice nemuritoare, materializate în declarații politice cu o capodoperă de mare actualitate: „A fi profesor este mai mult decât o meserie, este o vocație!” Meseria de dascăl nu se poate face fără pasiune, iar pentru munca lor plină de pasiune, profesorii trebuie răsplătiți. Cam asta ar fi chia pilduitoarei declarații politice de azi. Mai pe scurt, dacă până azi profesorii aveau salarii de mizerie, de acum înainte, Alina Teiș spune că ei vor fi plătiți regește. Noile reglementări vor produce schimbări majore în educație, profesorii vor fi mai dedicați, iar elevii mai bine instruiți, spune Alina Teiș. Profesorii aduc speranță și vindecă, fac diferența și au putere interioară, după cum mai spune deputata Teiș.

Învățătoarea Alina Teiș a ajuns în Parlament, printr-un noroc chior, după ce deputatul Constantin Trușcă a renunțat la mandat. Oprtunitatea i-a surâs, de asemenea, și pentru că PSD a scos trei deputați la ultimele alegeri, în Mehedinți, Alina Teiș, ocupând locul 4 pe lista de candidați. Ne întrebăm, totuși, dacă iubește așa mult dascălii și dacă aceștia au salarii mari de tot, de ce nu o fi rămas la cetedră. Dar poate nici acum nu e târziu să revină la școală!

Citit 2245 ori Ultima modificare Joi, 08 Martie 2018 12:13
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…