„Una dintre problemele cele mai adesea reieșite din întâlnirile în teritoriu cu cetățenii au fost și întâlnirea punerii în posesie cu pământurile pe care le-au deținut...”. Nu e vreo perlă de bacalaureat! E un fragment din declarația politică a deputatului Alina Teiș!

De la răbdarea și pasiunea pentru educație și până la apă grea sau trafic feroviar, aproape nimic nu i-a scăpat deputatei PSD. Nici măcar retrocedarea terenurilor agricole! Activitatea parlamentară, judecată în cifre, ajunge să fie, astfel, una numeroasă pentru fosta învățătoare. Dacă, însă, asculți cu atenție fiecare declarație, nu vei înceta să te crucești! Mai ales dacă, la toate astea, se adaugă și pasiunea deputatei pentru pozele postate pe Facebook.

Dar orice alte comentarii sunt de prisos! Mai bine urmăriți materialul video atașat și difuzat la știrile Tele 2 Drobeta din 23 februarie 2018. Declarațiile rostite în Parlamentul României sunt fabuloase! Iată doar una dintre perlele înșirate de la tribuna Camerei Deputaților: „Una dintre problemele cele mai adesea reieșite din întâlnirile în teritoriu cu cetățenii au fost și întâlnirea punerii în posesie cu pământurile pe care le-au deținut...”.

Citit 2629 ori Ultima modificare Duminică, 25 Februarie 2018 21:57
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…