Pentru că mai are câteva zile până la alegerile de la vârful PNL, Cristian Bușoi a dat în patima populismului și s-a gândit să mângâie pe creștet primarii cu majorări salariale, ba chiar să le plângă de milă că nu le mai ajung salariile și pensiile. Vezi ce a declarat Cristian Bușoi!


Supărarea lui Bușoi vine de la eșecul de strategie de la parlamentare, când PSD puncta cu majorări salariale, iar PNL vorbea despre principii care nu țin de foame. Acum, Bușoi spune că PNL va milita pentru salarii cât mai mari în contul primarilor.

Campania internă din PNL a dat în clocot pe ultima sută de metri. La finele acestei săptămâni liberalii își vor alege președintele, iar lupta se dă între Cristian Bușoi și Ludovic Orban. Conștient că primarii din România sunt vectori electorali eficienți, Bușoi spune că PNL vrea să le mărească salariile. Grija deosebită pentru primari preocupă PNL mai mult ca oricând pentru că populismul poate fi o rețetă a victoriei.

Candidatului Cristian Bușoi i se pare că primarii au pensii prea mici, în comparație cu munca lor pentru comunitate și cere ca acest lucru nedrept să ia sfârșit.

Mergând și mai departe, Cristian Bușoi, un tânăr destul de prosper din politică, spune că tinerii aceia care protestează împotriva privilegiilor clasei politice și administrative, ar trebui să înțeleagă că situația salariilor mici ale primarilor este o anomalie.

Citit 1059 ori Ultima modificare Marți, 13 Iunie 2017 07:53
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…