Alegerile din PNL se apropie cu repeziciune, iar candidații pentru funcția de președinte al partidului istoric aleargă pe ultima sută de metri după voturi. A fost rândul lui Cristian Bușoi să se întâlnească cu liberalii mehedințeni, pentru a-și prezenta moțiunea. În fața unei săli pe jumătate goale, Bușoi a vorbit despre nevoia de stabilitate în PNL, despre schimbare și dorința de a câștiga alegerile prezidențiale și parlamentare viitoare.


Cristian Bușoi a venit astăzi în fața liberalilor mehedințeni pentru a-și susține moțiunea cu care dorește să câștige funcția de președinte al celui mai mare partid de opoziție din România, PNL. Chiar dacă sala „Virgil Ogășanu” a Palatului Cultural Theodor Costescu a fost mai mult goală, Bușoi a vorbit cu multă determinare despre viziunea sa liberală. Revenirea PNL la guvernare în 2020, câștigarea alegerilor prezidențiale din anul 2019, scoaterea partidului din situația complicată în care se află, sunt doar câteva din obiectivele sale. Bușoi a mai promis să nu repete greșelile trecutului și s-a disociat de Guvernul Cioloș.

Cristian Bușoi recunoaște greșeala imensă pe care PNL a făcut-o în campania electorală pentru alegerile parlamentare, atunci când PSD vorbea despre pensii și salarii majorate, despre programe economice, iar PNL vorbea despre principii.

PNL Mehedinți susține, potrivit declarațiilor oficiale ale liderului județean, două moțiuni: pe cea a lui Cristian Bușoi și pe cea a lui Ludovic Orban. Neoficia, însă, semnalul de vot și aranjamentele din delegația permanentă conduc la ideea că la Conferința națională PNL Mehedinți va dau votul lui Cristian Bușoi.

Citit 1222 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2017 22:09
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…