ULTIMA ORĂ: VALENTIN POPESCU, ELIMINAT DIN LISTA DE CANDIDAŢI PSD

VLAD ÎN LOC DE VALENTIN! Surse de ultimă oră anunţă faptul că la o primă analiză a listei de candidaţi pentru Parlamentul României, votată de PSD Mehedinţi, conducerea centrală a partidului a operat modificări semnificative. Lista pentru Camera Deputaţilor a rămas fără Valentin Popescu, cel ce ocupa locul al doilea, acesta fiind eliminat din cursă definitiv. Constantin Truşcă şi Vlad Bontea sunt, acum, candidaţii eligibili.


O şedinţă desfăşurată la PSD a modificat lista de candidaţi pentru Parlamentul României, votată zilele trecute de către Consiliul Judeţean al PSD Mehedinţi. Modificarea semnificativă a fost, potrivit surselor noastre, operată la lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor de unde, pur şi simplu, a fost eliminat Valentin Popescu, fiul controversatului om de afaceri orşovean Constantin Popescu, patronul FLORICOLA SA. Eliminarea s-ar fi operat chiar de către președintele PSD, Liviu Dragnea, pe criterii de integritate.

Valentin Popescu, actualul director al Direcţiei Judeţene Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, ocupa, după votul dat în forul judeţean de conducere PSD Mehedinţi, locul al doilea pe lista de candidaţi, după Constantin Truşcă, primarul comunei Şimian. Pe locurile 3 şi 4, după Valentin Popescu, fuseseră votaţi Vlad Bontea şi Doru Dumitrescu.

Pe surse, aflăm că prima modificare operată la la lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, trimisă spre validare la sediul central al PSD, este eliminarea definitivă a lui Valentin Popescu. Astfel, lista a urcat corespunzător, locurile 2 şi 3 fiind acum ocupate de Vlad Bontea şi Doru Dumitrescu.

În timp ce fiul lui Constantin Popescu – FLORICOLA îşi ia adio de la visul de a deveni deputat la doar 35 de ani, Vlad Bontea, în prezent vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, se pregăteşte să devină deputat PSD de Mehedinţi, împreună, desigur, cu Constantin Truşcă, cel care şi-a păstrat poziţia de dezchizător de listă. Dacă este așa, viața merge mai departe, nu era o miză, doar că Organizația, prin vot, l-a vrut. Restul.... județul trebuie reprezentat de cineva”, a reacţionat tatăl lui Valentin Popescu, afaceristul Constantin Popescu, fostul preşedinte al PSD Orşova.

Informaţia este una la prima mână, drept pentru care vom mai reveni cu amănunte suplimentare despre datele exacte ale modificării operate la lista PSD.

Citit 6686 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 23:27
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

2 comentarii

  • Link la comentariu gheorghecamelia Luni, 10 Octombrie 2016 21:35 postat de gheorghecamelia

    Noi va multumim jumatate din oameni de la california suntem linistiti si va multumim

    Raportează
  • Link la comentariu gheorghecamelia Luni, 10 Octombrie 2016 21:35 postat de gheorghecamelia

    Noi va multumim jumatate din oameni dela californea safim linistiti va multumim

    Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…