CLOTILDE ARMAND SE VA AFLA DUMINICĂ LA SEVERIN

Clotilde Armand și reprezentanții Uniunii Salvați România se vor afla duminică, 11 septembrie 2016, la ora 14:30, în Sala de ședințe a Casei Tineretului, etajul 1 din Str. Crișan nr.25, Drobeta Turnu Severin, la o Întâlnire/Conferință de presă privind urgențele României din perspectiva Uniunii Salvați România și planurile pe termen scurt și mediu ale USR.


Vizita Doamnei Armand în Drobeta Turnu Severin, la invitația grupului de inițiativă pentru înființarea filialei USR, va fi urmată, după conferința de presă și de o întâlnire informală, adresată publicului interesat de programul noii formațiuni politice, în care se va discuta despre USR ca alternativă la partidele politice tradiționale și despre extinderea USR la nivel național.

În măsura timpului disponibil vor fi abordate și teme de interes local și național.

La întâlnire vor participa și membrii grupului de lucru al simpatizanților USR constituit în urma cu câteva săptămâni. Întâlnirea va fi interactivă.

În preambulul întâlnirii în celebrul Oraș al Podului lui Traian și reședință a județului Mehedinți, Oltenia, România, Clotilde Armand face un apel către simpatizanții Uniunii Salvați România din Drobeta Turnu Severin: „Este momentul coalizării tuturor oamenilor care doresc să se implice în reformarea clasei politice și în reconstrucția unei Românii dusă în derivă de partidele actuale. USR va însemna și uniunea filialelor locale care sunt în curs de înființare și care vor activa și vor decide independent în interesul comunității lor.”

Citit 914 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Septembrie 2016 14:23
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…