Constantin Gherghe pare să se fi hotărât unde își încearcă norocul în acest an electoral. Va candida la Orșova, din partea PNL, informație confirmată chiar de secretarul general al PNL Mehedinți, Dumitru Mărculescu. (vezi VIDEO, deaspra textului!)

Nu numai că și-a făcut buletin de Orșova, dar pare decis să candideze pentru funcția de primar în cel de-al doilea municipiu al județului Mehedinți. Este vorba de Constantin Gherghe, cel care a negociat, până acum, cu toate partidele posibile. După ce a făcut pe mironosița, evitând declarațiile publice și după ce a pretins că a intrat în PNL doar ca să în ajute pe Iohannis în campania pentru prezidențiale (Mă întreb, oare, dacă Gherghe nu intra atunci în PNL, mai câștiga Iohannis funcția de președinte?), Gherghe a mai bântuit pe la câteva filiale județene, după care s-a decis. Dar încă nu se știe ce mai coace, asta e sigur! Confirmarea candidaturii la Orșova a fost făcută la emisiunea „Realitatea Zilei”, moderată la Tele 2 Drobeta de Adriana Drăghici, de către secretarul general al PNL Mehedinți, Dumitru Mărculescu.

„În mare parte, am stabilit candidații pentru primăriile din județ. Au mai rămas doar câteva comune, în care nu am fixat candidații și unde trebuie să mai efectuăm sondaje. Sunt candidați cu șanse vizibil egale și atunci trebuie departajați. La Orșova, există varianta ca domnul Constantin Gherghe să fie candidatul Partidului Național Liberal pentru primărie. Pleacă cu prima șansă, iar noi (liberalii) suntem încrezători că va câștiga Primăria. O candidatură a domnului Gherghe la Primăria Severinului este exclusă. Pentru Consiliul Județean, există posibilitatea ca domnul Virgil Popescu să fie candidatul. Am avut această discuție, în decizia trebuie luată în forurile statutare ale Partidului Național Liberal.", a declarat secretarul general al PNL Mehedinți, Dumitru Mărculescu, în cadrul emisiunii Realitatea Zilei, la Tele2 Drobeta.

La Orșova mai candidează pentru funcția de primar Adrian Cican și Constantin Popescu, niciunul dintre cei doi candidați nefiind prea confortabil pentru Gherghe, cu toate legenda din spatele acestuia.

Citit 1556 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2020 13:12
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…