LIDERUL USR SUSȚINE CĂ L-AU BĂTUT ADVERSARII DE LA PSD

Președintele USR Mehedinți, Claudiu Chiriac, îi acuză pe social-demcorați că l-ar fi bătut. O face pe pagina de socializare a filialei județene a USR, unde, în afară de o poză, nu dă și alte amănunte. Nici plângere penală nu a depus, potrivit Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin.

Singura certitudine până în prezent este faptul că bărbatul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Severin, noaptea trecută, la ora 01.50, și a declarat că a fost agresat de persoane necunoscute, a refuzat externarea și nu a depus nicio plângere în acest sens.

Citește întreg articolul și vezi ce spune Poliția, pe realitateademehedinti.net

Vezi ce a declarat Claudiu Chiriac, la ieșirea din sediul IPJ Mehedinți, unde a depus o plângere penală pe realitateademehedinti.net

Citit 1330 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2019 11:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…