E OFICIAL! ADRIAN DUICU PREIA FILIALA LOCALĂ A PRO ROMÂNIA

Ceea ce semnalam în urmă cu câteva zile a devenit oficial din data de 25 martie!. Adrian Duicu preia conducerea PRO ROMÂNIA Mehedinți, în baza unei împuterniciri semnate de Victor Ponta. Evenimentul politic are o semnificație majoră și va schimba jocurile de pe scena politică locală.

Astăzi este oficial! În urmă cu câteva zile anunțam evenimentul politic ce avea la bază surse bine informate, dar acum putem certifica oficial faptul că fostul lider al PSD Mehedinți și președinte al Consiliului Județean Mehedinți între 2012 și 2014, preia conducerea filialei locale a PRO ROMÂNIA.

Suntem în posesia unui document care atestă acest lucru. Este vorba de ÎMPUTERNICIREA nr. 82/25.03.2019 în care se arată clar: „PRO ROMÂNIA împuternicește pe dl. Duicu Ioan Adrian având calitatea de coordonator oficial al PARTIDULUI PRO-ROMÂNIA din județul Mehedinți, pe termen determinat, până la organizarea alegerilor în cadrul organizației județene pe care o reprezintă”. Împuternicirea este semnată de președintele PRO ROMÂNIA – Victor Ponta, secretarul generala Ion Mocioalcă și trezorierul Mircea Dobre. În zilele următoare, noul președinte interimar al PRO ROMÂNIA Mehedinți va organiza și o conferință de presă.

Referitor la decizia de implicare a lui Adrian Duicu în cadrul organizației de la Mehedinți, Ioan Mocioalcă, secretarul general al PRO România a declarat, pentru G4Media: „A fost o propunere justificată din punctul de vedere al organizării pe plan local, pe care mi-o asum. Este o decizie care ține de eficiența campaniei electorale și de atingerea obiectivelor electorale pentru județul Mehedinți în 26 mai.”

Citit 5830 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2019 14:57
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

1 comentariu

  • Link la comentariu nero Vineri, 29 Martie 2019 07:28 postat de nero

    Daca Ponta îl pune pe hotul de Duicu in fruntea filialei va pierde multe voturi si credibilitatea votantilor.Cine se aseamana se aduna.Hot la hot.

    Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…