Imprimă această pagină
Screciu spune de ce a fost la Milano

Misterul deja celebrei deplasări de la Milano, în urma căreia primarul Screciu și mai mulți funcționari din delegația pe care a condus-o, au ajuns în izolare la domiciliua fost dezvăluit, chiar de către acesta, la o emisiune difuzată de Televiziunea RTS: „Am fost să văd cum funcționează o centrală termică pe deșeuri”

„Am fost să vedem o centrală care funcționează pe gunoi, o centrală termică care asigură o parte din încălzirea orașului Milano și aproape în totalitate încălzirea orașului Brescia. Ne-ar fi tentat și pe noi la nivel local, dar acum se pune problema cantității de gunoi pe care ar trebui să o producă orașul Severin și județul Mehedinți, ca acestă centrală să funcționeze. Din păcate nu avem cantitatea necesară și atunci studiem o soluție în care să venim și cu deșeuri, și cu gaze. Dacă ne vom hotărî să facem asta, vom vedea, dar a fost o vizită de lucru în care am încercat să găsim soluții. Restul, ce spun unii sunt cancanuri. În 4 ani de primărie, nu cred că am fost de patru ori în străinătate! Am evitat să merg brambura în străinătate pe banii contribuabilor”, a declarat Marius Screciu la RTS.

Citit 2371 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 01:08
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…