Nici nu s-a încheiat bine iarna și coșmarul termoficării, că gândul președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, zboară către vacanță. Nu către a lui personală, ci către una pe bani publici, pentru consilieri și funcționar din Consiliul Județean.

Și cum cea mai bună vacanța de vară se consumă pe la cursuri de perfecționare, pe bani publici, la finalul ședinței de forului județean, Aladin a scos afară din sală pe toată lumea, pentru a rămâne singur cu consilierii și a-i consulta dacă vor să se mai curseze și anul acesta.

În vara anului trecut, consilierii județeni au fost trimiși la cursuri de perfecționare, pe litoralul românesc. Nota de plată de la acea vreme a fost de vreo 5 miliarde de lei vechi. Anul acesta, datorită scumpirilor, este posibil să fie o cheltuială mult mai mare. Dar ce mai contează cheltuiala, atunci când aleșii neamului au nevoie de pregătire de specialitate, taman în toiul verii. Și cum socotelile de acest fel nu se fac publice, la finalul ședinței de Consiliu Județean, președintele i-a poftit afară pe toți cei care nu erau aleși locali, inclusiv pe reprezentanțiui presei și le-a dat colegilor săi vestea cea mare: mergem la cursuri! Majoritatea PSD – ALDE din Consiliu a răspuns într-un glas: da șefu! Aceste cursuri destul de scumpe vin taman într-un an în care președintele Aladin Georgescu ne-a spus că va reduce drastic cheltuielile, va face reorganizări de personal și va strânge șurubul. Se vede treaba că de la plimbare și cursuri pe litoral nu se face rabat!

Pentru asigurarea confortului termic în municipiu, Consiliul Județean Mehedinți a contribuit, cu chiu cu vai, cu doar 2 milioane de lei, în timp ce municipalitatea a cheltuit peste 30 de milioane de lei. Pentru cursurile consilierilor ce mai contează dacă a cincea parte din ajutorul dat pentru căldură se va toca pe malul Mării Negre. Distracție, distracție, dar să știm și noi!

Citit 2799 ori Ultima modificare Marți, 27 Martie 2018 13:59
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…