O ședință deosebit de tensionată a avut loc astăzi la PSD Mehedinți. Potrivit surselor noastre, mai mulți primari celebri ai PSD Mehedinți ar fi ridicat tonul la președinte și i-ar fi cerut socoteală.

Surse din interiorul filialei județene spun că discuțiile au fost destul de aprinse între președintele PSD Mehedinți și mai mulți lideri locali, în special primari cu greutate din PSD. Printre aceștia se numără Rafael Dunărințu, primarul orașului Baia de Aramă. la ședința cu pricina a fost prezent și deputatul Alexandru Bălănescu. Mai mult, există și primari importanți din județ care nu au vrut să se prezinte la această ședință. De fapt, toți acești lideri importanți ai PSD Mehedinți au ridicat vocea la Aladin Georgescu și i-au reproșat mai multe neajunsuri.

Contactat telefonic, președintele PSD Mehedinți și președinte al Consiliului Județean Mehedinți a negat orice fel de tensiuni în interiorul filialei și a precizat că, dimpotrivă, ședința de astăzi ar fi fost una constructivă și că e liniște mare în partid.

„Ședința a fost chiar constructivă. Informația voastră e falsă. Am avut o discuție acolo cu Rafael, pe un proiect al lui, atât! În rest reproșuri nu sunt! Nu sunt probleme!”, a declarat telefonic, Aladin Georgescu.

Vom reveni cu amănunte picante despre această ședință a PSD Mehedinți.

Citit 2135 ori Ultima modificare Luni, 18 Septembrie 2017 21:48
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…