ALADIN GEORGESCU, ÎN NOUA ECHIPĂ CARE CONDUCE PSD

Marcel Ciolacu este noul președinte interimar al PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia partidului, după o ședință CEx PSD, extrem de tensionată. Paul Stănescu este secretar general, iar din conducere face parte și liderul PSD Mehedinți.

„Vreau să mulțumesc doamnei Viorica Dăncilă, fostul nostru președinte. Este prima oară când eu am participat la un CEx în care toți liderii și-au spus opinia și așa a fost condusă decizia de către doamna Viorica Dăncilă”, a declarat Marcel Ciolacu, imediat după CEx.

Toate declarațiile de după CEx, pot fi văzute AICI

„Cu toții ne-am asumat multiplele greșeli și am ajuns la concluzia că trebuie o resetare a partidului. Nu a picat niciun cap astăzi. Fostul lider se regăsește în echipa partidului”, a mai spus Ciolacu.

Paul Stănescu are misiunea de a organiza congresul PSD

„După ce m-au propus colegii ca președinte interimar, conform cutumei și a statutului, mi-am ales secretarul general și primul obiectiv este acela de a organiza congresul, unde vor fi alegerile normale”, a spus Ciolacu.

Liderii județelor câștigătoare, premiați

Marcel Ciolacu: „După ce m-au propus colegii ca și președinte interimar, conform cutumei și a statutului, mi-am ales în primul rând secretarul general și primul obiectiv care ne-au mandatat colegii este acela de a organiza Congresul, unde vor fi alegerile normale. Alături de domnul Paul Stănescu, automat au intrat toate cele cinci județe care au câștigat alegerile și în al doilea tur de scrutin, aici mă refer la președintele de la Teleorman, președintele de la Mehedinți, domnul Georgescu Aladin, domnul Adrian Gâdea, domnul Mihai Weber de la Gorj și domnul Niculae Bădălău de la Giurgiu”.

„Trebuie să fie și o reprezentare regională”

„Sunt opt regiuni ale țării. Președinții din regiunile respective au făcut propuneri pe care eu le-am supus la vot. Zetea, Moldovan, Gliga, Nistor, Manda, Fedorovici și Benea, Nica, Firea, Mutu. Este o echipă matură, ne regăsim numai președinți de organizații”, a mai adăugat Ciolacu.

Noul președinte interimar al PSD a declarat că va avea loc un Congres în februarie

„Mandatul nostru este foarte clar, să organizăm un congres ordinar. Garantul este Paul Stănescu, secretarul general al acestei organizări. Marea majoritate a colegilor au propus luna februarie pentru acest congres. Eu cred că este un mandat și o obligație pentru noi s-o urmăm”.

Citit 914 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2019 02:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…