Tinerii social-democrați din Mehedinți le-au făcut bătrânilor de la Căminul din Bâcleș cea mai frumoasă surpriză de Ziua Persoanelor Vârstnice.

A fost o adevărată sărbătoare de Ziua Persoanelor Vârstnice, la Căminul de Bătrâni din Bâcleș. Împreună cu primarul comunei, Lucian Coandă, tinerii din TSD Mehedinți le-au cântat „La mulți ani!” și le-au oferit un tort imens.

Iată mesajul TSD Mehedinți,pentru seniorii din Bâcleș:

„Suntem tineri și ne pasă!

Organizația noastră a fost mereu alături de persoanele care au nevoie de o mângâiere sau de o încurajare. Fie că vorbim de tineri sau de persoane vârstnice, suntem foarte fericiți când vedem că, prin eforturi atât de mici, reușim să le aducem atât de multă bucurie.

Mulțumim domnului președinte PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, și domnului primar al comunei Bîcleș, Lucian Coandă, pentru că împreuna am reușit să le facem ziua mai frumoasă acestor oameni extraordinari și plini de optimism din căminul de bătrâni din comună.

La mulți ani tuturor seniorilor din Mehedinți și din România!

Avem mai multă nevoie ca niciodată de experiența, curajul și devotamentul dumneavoastră pentru țara noastră!”

Citit 274 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2019 22:46
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…