VIORICA DĂNCILĂ, ÎNTÂLNIRE LA ONU

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu Amina J. Mohammed, Secretarul General adjunct al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Viorica Dăncilă: „Am avut plăcerea de a o întâlni pe Amina J. Mohammed, Secretarul General adjunct al Organizaţiei Naţiunilor Unite, și a discuta importanţa şi rolul Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, ca mijloc de realizare a unor progrese substanţiale în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) şi a ţintelor acestora de dezvoltare. A fost un excelent prilej de a face mai vizibilă activitatea României în domeniu și de a consolida astfel poziția de centru regional pe care țara noastră o ocupă în interiorul Comisiei Economice ONU pentru Europa (UNECE). Obiectivul Agendei 2030 de „a nu lăsa pe nimeni în urmă” presupune conservarea unei planete durabile pentru noi şi generaţiile viitoare. Am salutat accentul pus anul acesta pe subiectele referitoare la schimbări climatice şi dezvoltare durabilă și am subliniat importanța implicării tinerilor în implementarea ODD, temă susţinută de România în perioada exercitării Președinției Consiliului UE”.

Citit 197 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2019 00:47
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…