SUCCESE ALE PREȘEDINȚIEI ROMÂNIEI LA CONSILIUL UE

Alin Chirilă, secretar de stat MDRAP: „Romanian EU Council Presidency / Președinția Consiliului UE a pornit de la premisa că cele mai importante principii la care trebuie să ne raportăm în momentul de față sunt unitatea și coeziunea Uniunii”.

„Unul dintre succesele mandatului nostru, remarcat și de partenerii europeni, este reprezentat de consultările ample, organizate pe marginea celor mai importante teme europene, cu toți actorii implicaţi. Avem un țel comun și doar împreună putem reuși să întărim încrederea în valorile fundamentale care ne unesc”, scrie secretarul de stat originar din Mehedinți, pe contul său de socializare.

Alin Chirilă: „Sunt mândru că am avut ocazia de a contribui la organizarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice - Romaniaa celor patru reuniuni ale Rețelei Europene pentru Administrație Publică găzduite de țara noastră în contextul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, alături de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici și Institutul Național de Administrație. Întrunirea Directorilor Generali din cadrul EUPAN, care a încheiat astăzi această serie, a reunit la Palatul Parlamentului aproximativ 70 de reprezentanți la nivel de conducere din administrațiile publice ale statelor membre și din Comisia Europeană, observatori, reprezentanți ai organizatorilor, dar și ai mediului asociativ și universitar. Tot acest efort n-a fost în van, unul dintre momentele importante ale zilei fiind adoptarea Strategiei EUPAN pentru perioada 2019 – 2022, document realizat pe durata Președinției României la Consiliul Uniunii Europene”.

Citit 1250 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…