Patru primari PSD din Mehedinți - Marius Screciu (Drobeta Turnu Severin), Constantin Trușcă (Șimian), Lucian Coandă (Bâcleș) și Ionuț Stoican (Isverna) au ținut să fie prezenți la Palatul Parlamentului, acolo unde se ține ședința CexN, pentru a-și manifesta susținerea totală față de Liviu Dragnea în măcelul cu tabăra Stănescu – Firea – Țuțuianu. Cei patru spun că PSD Mehedinți nu este împotriva lui Dragnea și că Aladin Georgescu ar fi luat de capul lui decizia de a vota contra.

Organizația PSD Mehedinți s-a plasat încă de la începul scandalului în tabăra anti Dragnea. Doar că patru primari PSD din Mehedinți spun că indiferent de poziția președintelui Aladin Georgescu, ei îl susțin pe Liviu Dragnea. Chair dacă ei nu fac parte din CExN și nu pot vota, au plecat la București pentru a susține că liderul PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, nu a consultat Biroul Județean atunci când s-a decis să fie împotriva lui Dragnea. Lângă ei s-au alăturat și doi parlamentari mehedințeni ai PSD, Alina Teiș și Vlad Bontea. Potrivit psnews.ro, primarii Marius Screciu, Constantin Trușcă, Lucian Coandă și Ionuț Stoican au transmis că indiferent de poziția lui Aladin Georgescu ei îl susțin pe Liviu Dragnea. Mai mult, Marius Screciu a declarat că Aladin Georgescu nu a fi ținut ședința statutară și ar fi „fugit”. Și din ce știu ei, președintele PSD Mehedinți ar avea de gând să se abțină la votul de astăzi...

„Noi am stabilit ieri de dimineață să avem un comitet executiv, ca domnul președinte să primească un mandat pentru modul cum va vota azi. Domnul președinte a fugit, nu a vrut să țină niciun comitet executiv, din câte am înțeles, în acest moment vrea să se abțină, nu votează nici cu unul, nici cu celălalt, noi suntem aici să-l susținem pe domnul Dragnea , echipa de la Mehedinți, primarii, suntem pentru continuitate, pentru continuarea programului de guvernare”, a precizat Marius Screciu, președinte executiv al PSD Mehedinți, în materialul video atașat și oferit de colegii de la psnews mehedinti.

Niciunul din cei șase susținători ai lui Dragnea nu fac parte din CexN, așa că nu pot vota nici pro și nici contra. Și parlamentarii de Mehedinți s-au împărțit în două tabere: Senatorul Liviu Mazilu și deputatul Alexandru Bălănescu ar fi împotriva lui Dragnea, în timp ce deputații Alina Teiș și Vlad Bontea sunt pro Dragnea.

 

Citit 5272 ori Ultima modificare Vineri, 21 Septembrie 2018 16:15
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…