REBELIUNE LA TSD MEHEDINȚI

Tinerii social democrați din mehedinți au ieșit din front și i-au dat cu flit șefului lor de la nivel național. Pentru micii pesediști, conduși de Simcea și Cojocaru, funcția lui Gabriel Petrea, de președinte al Tineretului Social Democrat și ministru în Cabinetul Tudose, nu are nicio importanță. Declarația prin care tânărul ministru a îndemnat la calm și rațiune a fost tratată cu dispreț de puii social-democrației mehedințene. Aceștia s-au delimitat de mesajul șefului și au declanșat rebeliunea roșie.

Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat din Mehedinți pare a fi una orientată mai degrabă către valorile socialismului luminat, decât ale social-democrației europene. Aproape toate mesajele postate pe pagina de Facebook a TSD Mehedinți aduc aminte de vremurile de tristă amintire, în care uteciștii, pionierii și șoimii patriei erau în mare vogă. Organizația, la a cărei conferință județeană a fost prezent și liderul TSD, Gabriel Petrea, s-a poziționat ferm împotriva Guvernului din care șeful lor direct face parte. O declarație postată de ministrul pentru Dialog Social, pe contul său de Facebook, a fost respinsă de tinerii pesediști mehedințeni care s-au delimitat, fără nicio jenă, de ea.

„Ne delimităm de mesajul Președintelui TSD România, domnul Gabriel Petrea și credem că nu este momentul ca tinerii social democrați din România să uite suportul primit în ultima perioadă de la conducerea Partidului Social Democrat”, scriu șefii TSD Mehedinți pe Facebook.

Reacția rebelă vine după ce Gabriel Petrea a scris pe contul său de socializare că dezvoltarea României necesită o schimbare pe care PSD are puterea de a o face, lăsând în urmă falsele dezbateri care îi îndepărtează de români şi le deturnează ambiţiile. De asemenea, pe bună dreptate, ministrul Gabriel Petrea a mai precizat, în mesajul său, că păstrarea guvernării şi continuarea implementării Programului de Guvernare trebuie să rămână o prioritate și că PSD nu își permite să facă schimbări o dată la şase luni, pentru că vor părea neserioşi şi amatori.

 

Citit 4853 ori Ultima modificare Luni, 15 Ianuarie 2018 16:51
Etichetat cu
Mai multe din această categorie: ANUL POLITIC 2016 ÎN JUDEŢUL MEHEDINŢI »
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…