Dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea SV Oltenia

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020

 

11.05.2018

Proiectul “Dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea SV Oltenia” - eveniment de informare în Drobeta Turnu Severin

Federația Patronatelor din Regiunea Oltenia, în parteneriat cu Centrul de Excelență pentru Tineri, te invită miercuri, 16.05.2018, începând cu ora 15:00, în Drobeta Turnu Severin, pe str. Crișan, nr. 25 (Casa Tineretului), la evenimentul de informare privind activitățile din cadrul proiectului “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia”, cod proiect 105388. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 și se desfășoară în perioada 04.01.2018 – 03.01.2021 (durată de implementare de 36 luni). Aria de implementare a proiectului o reprezintă regiunea SV Oltenia (județele Dolj, Olt, Vâlcea, Mehedinți, Gorj).

Despre proiectul “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia”

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea durabila a regiunii prin sprijinirea activităților independente și de antreprenoriat - prin înființarea și dezvoltarea a 36 de întreprinderi mici și mijocii.

Grupul țintă vizat de proiect cuprinde 300 persoane din regiunea Sud-Vest Oltenia cu vârsta peste 18 ani (din care 150 persoane inactive / șomeri și 150 persoane care au un loc de muncă) și înființează o afacere nonagricola în mediul urban în scopul creării de noi locuri de muncă.

Valoarea totală a proiectului “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia” este de 3,708,481.42 lei, din care cofinanțare UE de 3,152,209.21 lei.

Proiectul oferă o oportunitate deosebită pentru cei care intenționează să demareze o afacere, participanții dezvoltându-și competențele antreprenoriale și putând obține finanțare nerambursabilă pentru a-și înființa propria companie. Pe perioada implementării, cei interesați vor participa la cursuri gratuite de competențe antreprenoriale și vor obține diplome eliberate de ANC. În urma unui concurs de planuri de afaceri vor fi alese 36 de idei de afaceri care urmează să fie puse în aplicare. Cu ajutorul consultanților din cadrul proiectului, câștigătorii vor putea participa la stagii personalizate de practică și vor primi finanțare depână la 15.000 euro pentru implementarea planurile lor de afaceri.

Vino la evenimentul de informare din Drobeta Turnu Severin!

Ai o idee de afacere și ai nevoie de informatii si finantare pentru a o transforma în realitate? Echipa proiectului “Dezvoltarea antreprenoriatului in Regiunea SV Oltenia” te poate ajuta! Vino la evenimentul de informare ce are loc miercuri, 16.05.2018, la ora 15:00, pe str. Crișan, nr. 25 (Casa Tineretului) în Drobeta Turnu Severin.

Dacă te-ai hotărât deja să participi la proiect, te poți înscrie la: telefon/fax: 0351-416.041, website: www.cext.ro, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact Adrian Preda, sau la sediul F-PRO, din Str.1 Decembrie 1918, bloc N11-12, parter, Brazda lui Novac, Craiova, Dolj.

 

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Citit 6693 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 13:44
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…