VIGILENT SECURITY - 20 ANI DE ACTIVITATE

Este cea mai bună firmă de profil din județul Mehedinți și una din cele mai mari din țară... A oferit și oferă sute, chiar mii de locuri de muncă în județul Mehedinți și în alte județe din țară.


Este dotată cu cele mai moderne mijloace de intervenție, monitorizare, transport valori, etc., are cei buni agenți de securitate, adevărați profesioniști cu o foarte bună pregătire fizică și intelectuală...

S.C. VIGILENT SECURITY S.R.L. ESTE CONDUSĂ DE UN COLECTIV DE SPECIALIȘTI, FOARTE BINE PREGĂTIȚI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE ȘI OFERĂ CELE MAI BUNE SERVICII DE PROFIL!

A împlinit 20 de ani de activitate, timp în care au fost și au rămas cei mai buni! Urmăriți un album foto cu specialiștii de la VIGILENT SECURITY!

CITEȘTE ȘI: Protejarea bunurilor și securitatea privată. Fii VIGILENT!

Citit 33987 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Noiembrie 2017 00:04
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…