ALFA GROUND,ISTORIA UNEI MINCIUNI! Afacerea dubioasă numită ALFA GROUND a eșuat definitiv și iremediabil. După ce au mințit cu nerușinare municipalitatea, timp de doi ani de zile, firma ce trebuia să construiască centrala termică pe cogenerare a oprit lucrările după ce SPAET, parte în contractul semnat la finele anului 2015, a notificat firma să înceteze lucrările și contractul pe motiv că nu a respectat termenul de execuție a lucrărilor.

VIDEO PRINCIPAL, EMISIUNEA TELEOBIECTIV DIN DATA DE 21 MARTIE 2017, DIFUZATĂ DE TELE 2 DROBETA - „ALFA GROUND, ISTORIA UNEI MINCIUNI”:

Am trecut cu bine iarna, a venit căldura, iar municipalitatea a anunțat intenția de a opri furnizarea agentului termic, cu o săptămână înainte de termenul propus. Coșmarul agentului termic este, totuși, departe de a se fi încheiat, deoarece se fac pregătiri pentru sezonul rece care urmează. Problemele sunt destul de grave, mai ales că ALFA GROUND, firma care se angajase să construiască o centrală termică pentru oraș, a fost notificată că a încetat contractul cu municipalitatea deoarece nu a respectat termenul de excuție de 8 luni și 21 de zile, prevăzut în contract.

Urmăriți mai jos declarațiile primarului și ale directorului SPAET:

ALFA GROUND SOLUTIONS nu și-a respectat prevederile contractuale, drept pentru care Primăria s-a săturat de promisiuni și a trecut la fapte. Notificarea de încetare a contractului este pe deplin îndreptățită și după ce se va trece de instanțele de judecată, se vor căuta soluții concrete.

O afacere eșuară, un contract dubios, încă de la început, eșuează acum lamentabil, iar municipalitatea va avea de furcă prin instanțe pentru a scăopa de acest investitor neserios.

Cine va plăti pentru nelegiurea de a fi adus o firmă neserioasă să construiască o centrală termică, nimeni nu știe. La fel cum, nimeni nu știe nici ce variantă de încălzire se va adopta în viitorul sezon rece.

Citit 5356 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 08:40
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…