ORȘOVEAN ÎN TOPUL CULTURISMULUI MONDIAL

Orșoveanul Flavius-Robert Stuparu are 22 de ani și este student la Universitatea Politehnică din Timișoara, Facultatea de Chimie Industriala și Ingineria Mediului. Pasionat de culturism și fitness, Robert a intrat în circuitul competițiilor internaționale de profil, câștigând câteva premii importante.

Flavius-Robert Stuparu a câștigat în anul 2014 locul I la Cupa „Florin Teodorescu” de la Lugoj și locul 3 la Memorialul „Vasile Balmus” din Timișoara, ambele la categoria modele. În anul 2016, a obținut un premiu la Memorialul „Vasile Balmus” din Timisoara, la categoria men's physique.

Ultima performanță este cucerirea locului I, pe 23 septembrie 2017, la Open-ul „Pro Nutrition Grand Prix 2017”, categoria men's physique, acesta fiind cel mai mare concurs de culturism și fitness din România, după ce a reusit să se claseze înaintea a peste 100 de sportivi din peste 6 țări.

În prezent este antrenor de fitness, iar la anul vrea să participe la Campionatele Naționale pentru a se putea califica la Balcanice și Europene.

„L-am văzut pe Robert în sala de fitness unde mă antrenam în vremea aceea, am observat ce potențial are și dacă tot urma să se țină un concurs la Lugoj, am insistat să participe. La concurs a obtinut locul 1. Acum, dupa fix 3 ani de zile, am avut plăcera și onoarea să fiu lângă el la Dej la Pro Nutrition, unde a câștigat Open-ul la categoria men's physique. Sunt foarte bucuros de evoluția lui”, spune prietenul lui Robert, Florin Oltean.

Citit 6080 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2017 22:54
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…