CSU Craiova și Steaua se vor întâlni săptămâna viitoare, pe 18 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 24-a a Ligii I, pe municipalul din Drobeta Turnu Severin. Meciul se va disputa în pofida declaraţiilor oficialilor clublui din Ghencea care au amenințat că nu se vor prezenta la meciul de la Drobeta-Turnu Severin.


CSU Craiova și Steaua se vor duela sâmbătă, lpe arena sportive din Drobeta Tunru Severin într-un meci extrem de important pentru locul 2, iar cele două părți au avut mai multe declarații în contradictoriu. După ce Reghecampf a anunțat că Steaua nu se va prezenta la meciul de etapa viitoare de la Severin contra CSU Craiova pentru că distanța este mai mare decât cea până în Bănie, oficialii Ligii au intervenit și au mediat conflictul. 

„Nu vom juca la Severin, vom vedea unde se va juca meciul cu cei de la Craiova. Regulamentul spune cu totul altceva. Trebuie să jucăm pe o rază nu mai mare decât distanța dintre București și Craiova. Nu intru în detalii, nici nu știu dacă au pus la Severin al doilea teren, noi am cerut acest lucru. Am jucat acolo, dar din cauza condițiilor de până acum nu vrem să mai mergem la Severin", a declarat Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Până la urmă s-a ajuns la o concluzie comună, iar steliştii au bătut în retragere. Conform reprezentanţilor Ligii Profesioniste de Fotbal, într-un final. „Am ajuns la un acord. Partida se va disputa la Severin, așa cum era stabilit de la bun început. Steliștii au umblat și ei un pic la sertarul cu șicane, dar până la urmă au renunțat la memorii și hârtii oficiale”, a dezvăluit un oficial de la competiții pentru Gazeta Sporturilor.

Reprezentanţii primăriei Drobeta Tunru Seveirn, cei care administrează stadionul municipal au precizat că arena a fost pregătită pentru ca partida de fotbal să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, iar specatorii sunt aşteptaţi pe stadion în număr cât mai mare.

CSU Craiova - Steaua se joacă sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20:00. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO

Citit 1283 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2017 23:15
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…