PRIMUL MECI EUROPEAN LA SEVERIN. MĂSURI DRASTICE DE SECURITATE

Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin găzduiește primul meci de cupă europeană din istoria sa. Și măsurile de securitate impuse sunt pe măsură, mai ales că echipa oaspete vine tocmai din Israel. Pandurii Târgu Jiu joacă pe teren propriu prima manșă a partidei cu Maccabi Tel Aviv, contând pentru turul trei preliminar din Europa League.


Autoritățile locale din Drobeta Turnu Severin s-a pregătit exemplar pentru o seară cu adevărat istorică. Pe Municipalul severinean se joacă primul meci de cupă europeană, astăzi de la ora 21.00. Nici forțele de ordine nu se lasă mai prejos și au adoptat măsuri de securitate fără precedent pentru orașul de la Dunăre. Circulaţia în zona stadionului municipal din Drobeta Turnu Severin, unde se va disputa partida de fotbal dintre Panduriişi Maccabi Tel Aviv s-a închis încă de miercuri după-amiază, iar mai multe echipaje de la Poliţia Locală au fost aduse în zonă pentru supraveghere.

Traficul rutier a fost restricţionat în vecinătatea Stadionului Municipal, cu mai mult de 24 de ore înainte de meci, măsură fără precedent luată la Severin. Faptul că echipa adversă gorjenilor vine dintr-un stat cunoscut pentru măsurile de securitate drastice luate pentru protecţia cetăţenilor săi în situaţii deosebite, mai ales pe fondul ultimelor evenimente care s-au petrecut în Europa, face ca și la Severin să se intre în stare de alertă, forțele de ordine intrând cu profesionalism în dispozitiv. Măsurile de ordine sunt asigurate joi de jandarmii de la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fraţii Buzeşti” Craiova.

Jandarmiii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată arenei sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice. Accesul în incinta stadionului se va realiza începând cu ora 19.00 pe baza biletelor sau abonamentelor emise de Clubul Pandurii.

Citit 856 ori Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2016 11:42
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…