În jurul datei de 23-24 martie se va sista furnizarea de agent termic. Primarul Marius Screciu spune că s-a ajuns în această situație din cauza datoriilor colosale, pe care le-a acumulat populația în timp. Pentru ca în sezonul rece următor să nu se repete povestea, muncipalitatea anunță că va lua măsuri. Cei, care nu vor plăti, nu vor avea apă caldă și căldură.


Datoriile colosale pe care l-a adunat, în timp, populația Severinului, către serviciul public de alimentare cu energie termică, au afectat din păcate și furnizarea agentului termic. Așa se face că, deși Primăria anunțase inițial că va sista furnizarea apei calde și a căldurii la finele lunii martie, aceste servicii vor fi oprite cu o săptămână mai devreme. Primarul Screciu susține că, dacă populația și-ar fi plătit datoriile, nu am fi ajuns în această situație acum.

Trist, dar adevărat, în acest moment, sunt asociații care nu au plătit nici măcar un leu către SPAET. Pentru a putea asigura furnizarea agentului termic până la această dată, municipalitatea a făcut eforturi uriașe. „Puținii bani primiți de la oameni s-au dovedit insuficienți pentru asigurarea achiziției de combustibil”, spune primarul Marius Screciu.

Municipalitatea va schimba regulile jocului în sezonul rece viitor. Primarul anunță ferm că vor primi căldură și apă caldă doar cei care plătesc facturile. Nimeni nu va mai face acte de caritate, iar rău-platnicii vor rămâne în frig.

Citit 3085 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2017 23:44
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…