Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a avut o întâlnire de lucru cu acționarul italian al Mehedinți Gaz, în vederea extinderii rețelei de gaz în întreg municipiul. Pentru ca Severinul să ajungă să fie racordat integral la gaze, primarul spune că este nevoie ca severinenii să dorească să se racordeze pentru că firma nu poate executa infrastructura pe străzi, ca după aceea să se trezească cu oameni care nu vor să se racordeze sau nu îi interesează. Acționarul italian spune că firma este pregătită să extindă rețeaua de gaz, cu condiția ca populația să cumpere acest produs, adică să se racordeze efectiv


Coșmarul unui municipiu reședință de județ doar pe jumătate racordat la rețeaua de gaze naturale ar putea lua sfârșit în următorii doi ani. Primarul Severinului, Marius Screciu, s-a întâlnit cu acționarul italian al Mehedinți Gaz, care i-a confirmat faptul că firma este dispusă să extindă rețeaua în tot orașul, pe toate străzile, dar singura condiție este aceea ca populația să înțeleagă efectele benefice ale acestei investiții și să se racordeze, adică să consume gazul adus până la scara blocului.

Primarul face eforturi mari și pentru a extinde lucrările, chiar și acolo unde va fi nevoie să se intervină pe străzile asfaltate. Se va intra în primul rând pe străzile neasfaltate, dar primarul face apel la severineni să se racordeze la gaze.

Acționarul italian, prezent la discuții a confirmat faptul că firma va lucra cu seriozitate pentru extinderea rețelei, dar dorește să fie sigur că vor fi și consumatori.

Extinderea rețelei de gaz în tot municipiu ar putea să rezolve în viitorul apropiat și delicata problemă a încălzirii pe timp de iarnă. S-ar renunța la păguboasa încălzire în sistem centralizat și totodată Severinul, capitală de județ, ar intra în rândul orașelor civilizate europene.

Citit 5221 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Martie 2017 10:17
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…