Municipalitatea din Severin vine cu un proiect de suflet al primarului Marius Screciu, în întâmpinarea persoanelor vârstnice din oraș. Este vorba de îngrijirea la domiciliu a bătrânilor. Este vorba de bătrâni rămași fără sprijin, pe care nu mai are cine să îi îngrijească și care se feresc de a fi instituționalizați. (video: Tele 2 Drobeta)

Primarul Marius Screciu este autorul unui proiect de o sensibilitate aparte, pe care spune că l-a creionat cu sprijinul directorului Serviciului de Asistență Socială, Monica Moț. Este vorba de îngrijirea bătrânilor la domiciliu. Este vorba de acei bătrâni care nu mai au pe nimeni alături pentru a-i îngriji și care sunt mai greu de instituționalizat.

Vârstnicii vor putea beneficia, contra cost, sau dacă nu au venituri, chiar gratuit, de diverse servicii de îngrijire și chiar de alte tipuri de servicii, precum plata facturilor la utilități și aprovizionare.

Citit 1336 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…