BACTERII UCIGAȘE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Caz șocant la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin! Patru persoane au murit cu zile, după ce s-au infectat cu două bacterii periculoase la secția ATI a Spitalului Județean. Sectorul septic al secției este închis, iar bacteriile par să fi fost luate din instalația de ventilație. (declaratii și mărturii)

Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Severin este infectată cu două bacterii periculoase. Nu mai puțin de patru persoane au murit, la finele lunii aprilie, la această secție după ce au fost infectate cu bacteriile Klebsiella și Acinetobacter. Este vorba de o femeie de 54 de ani și alte trei persoane cu vârste cuprinse între 64 și 66 de ani. Atât oficialii din Spitalul Județean, cât și cei de la Direcția de Sănătate Publică Mehedinți recunosc existența bacteriilor ucigașe, dar și decesele respective. Situația critică a dus la închiderea sectorului septic al Secției ATI, bolnavii fiind redirecționață către alte spitale. Coșmarul a început undeva după jumătatea lunii martie și a culminat cu finele lunii aprilie când a murit ultimul dintre cei patru pacienți.

continuare articol și VIDEO, pe realitateademehedinti.net

Citit 2083 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2019 17:18
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…