adevarul.ro: EXPLOZIE LA FABRICA DE CONFECTII DIN STREHAIA

adevarul.ro scrie despre o tragedie petrecută în această dimineață la Strehaia: „Un bărbat şi-a pierdut viaţa luni dimineaţă în urma unei explozii produse la o centrală termică a fabricii de confecţii din oraşul Strehaia (Mehedinţi)”.

Potrivit adevarul.ro, Staţia de Pompieri Strehaia a intervenit luni dimineaţă, în jurul orei 8,40, la o explozie care s-a produs la o centrală termică care funcţiona cu lemne şi cărbune a fabricii de confecţii din localitate. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Potrivit primelor informaţii citate de portal de știri, un bărbat care a fost surprins în interior de suflul exploziei a decedat. „Centrala termică era amplasată într-o anexă construită din BCA cu acoperiş din tablă pe o suprafaţă de 60 mp, separat de clădirea în care se află fabrica de confecţii”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta, Raluca Tîrcă, pentru adevarul.ro. Echipele de intervenţie ale pompierilor urmează să stabilească cauzele producerii deflagraţiei, iar poliţia a deschis o anchetă.

Citit 3469 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2017 10:28
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…