adevarul.ro: „PRIMĂRIA SEVERIN NU POATE ASIGURA AGENTUL TERMIC ÎN ORAŞ”

Prestigiosul portal adevarul.ro anunță ceea ce era o perspectivă înfiorătoare pentru severineni: Datorită unor ambiții de neînțeles ale unei firme, care a depus contestație la atribuirea serviciilor de operare a echipamentelor destinate producerii de energie termică, demararea efectivă a procedurilor pentru pornirea instalațiilor și furnizarea agentului termic întârzie.


„De ce s-a temut cel mai mult Primăria Drobeta Turnu Severin, de asta nu a scăpat. Constructorul centralei pe gaz, care a participat la licitaţia pentru desemnarea operatorului care să furnizeze agent termic în această iarnă în municipiul de la Dunăre, va depune contestaţie, blocând astfel activitatea de pornire a termocentralei. Deşi frigul s-a instalat în apartamentele severinenilor, iar şcolarii tremură în sălile de curs, Primăria Drobeta Turnu Severin este incapabilă să asigure agentul termic. Termocentrala de la Halânga, unitate componentă a Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare aflată în faliment şi care a furnizat până anul acesta agentul termic pentru Turnu Severin, şi-a închis porţile anul acesta. În aceste condiţii, Severinul a rămas descoperit fiindcă nici firma care a început anul acesta construcţia unei centrale pe gaz nu a finalizat lucrările, nerespectându-şi astfel promisiunea, aceea că va furniza agent termic la 1 noiembrie”, scrie adevarul.ro.

Articolul integral, în adevarul.ro

Citit 1713 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2016 21:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…