tele2drobeta.ro: AFACERI CU MIERE LA BĂLĂCIȚA

tele2drobeta.ro prezintă ideea de afaceri au unui tânăr întreprinzător din Bălăcița! El a pus în practică o afacere de success cu miere! Petrică Vlăduți, este un pasionat apicultor mehedințean care s-a hotărât să scoată și profit din pasiunea lui. Și cum afacerile cu miere nu sunt tocmai ușoare, omul a venit cu o idee strălucită, aceea de a investi într-un sistem modern de ambalare a mierii la borcan și la plic. Iar afacerea dă rezultate neașteptate!

Petrică Vlăduți se ocupă de apicultură încă de la vârsta de 19 ani și o face cu multă pasiune, iar atunci când pui pasiune în ceva, nici rezultatele nu întârzie să apară. A terminat două facultăți și un master, dar nu a vrut să rămână la oraș și nici să plece din România. S-a gândit că atunci când ai o idee de afacere și când îmbini pasiunea cu spiritual întreprinzător, rezultatele pot fi remarcabile chiar și într-o țară complicată cum este România. Iar soluția lui a fost să pună pe picioare o afacere de familie cu miere.

Continuarea pe tele2drobeta.ro

Citit 1842 ori Ultima modificare Marți, 18 Decembrie 2018 14:21
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…