Ședință de îndată tensionată la Consiliul Județean Mehedinți. La finalul ordinii de zi a fost introdus și proiectul cerut de liberali, privind rectificarea bugetului propriu al forului județean, în așa fel încât să fie alocați bani pentru încălzirea Severinului. Doar că aici a izbucnit un scandal monstru între PSD și PNL, lăsat cu jigniri și invective.

A fost scandal monstru la Consiliul Județean Mehedinți. Convocați într-o ședință de îndată, consilierii județeni au fost chemați să aprobe mai multe proiecte cu finanțare europeană. Totuși, punctul fierbinte al ședinței a fost ultimul de pe ordinea de zi, la care se cerea rectificarea bugetului propriu al județului, în așa fel încât solicitarea liberalilor de a fi alocată o sumă pentru încălzirea municipiului să fie aprobată. Aici, lucrurile au scăpat de sub control și a urmat o ploaie de jigniri din toate direcțiile. Până la urmă, acest proiect de hotărâre a fost amânat pentru ședința ordinară de la finele lunii.

Imaginile VIDEO nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Citit 2923 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…