Ministrul Agriculturii, Petre Daea a inaugurat o stație de pompare, aflată la marginea Dunării în comuna Salcia. Stația a fost renovată complet și pusă în exploatare, pe scheletul fostului sistem de irigații aflat aici în perioada comunistă. Ministrul a vorbit despre nevoia de a reînvia sistemul de irigații și de a nu uita niciodată faptul că el a fost distrus din neștiință și rea credință.

O stație de pompare a apei, destinată reabilitării sistemului de irigații din zona riverană Dunării, a fost inaugurată la Salcia, ministrului Agriculturii, Petre Daea. Ministrul a inspectat fiecare colțișor al instalației, dar și al navei aflate la malul Dunării, de unde apa este pompată în canalul de irigat. De asemenea, Daea s-a oprit în fața unui panou care ilustra imaginile stației de pompare, înainte și după reabilitare și le-a cerut celor prezenți să nu uite niciodată în ce stadiu de degradare ajunsese sitemul de irigații din județ. Stația de pompare s-a reabilitat pe programul de întreținere și reparații al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, a costat 6 miliarde de lei vechi și va deserve peste 500 de hectare, limitrofe canalului de irigații.

Citește întregul articol pe realitateademehedinti.net

Vezi ce spune directorul general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Florin Ionuț Barbu, mai jos:

Citit 2860 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…