realitateademehedinti.net: REZULTAT REFERENDUM MEHEDINȚI: 91 LA SUTĂ „DA”!

Potrivit realitateademehedinti.net, în urma numărării voturilor valabil exprimate la referendumul pentru modificarea Constituției, din zilele de 6 și 7 octormbrie 2018, mehedințenii au votat masiv în favoarea familiei tradiționale și a protejării acesteia de către Legea Fundamentală. 91 la sută din mehedințenii prezenți la vot au spus „DA”, în timp ce restul de 9 la sută (circa 6.000 de persoan3) au spus „NU”.

Majoritatea covârșitoare a mehedințenilor care s-au prezentat la vot, la referendumul pentru familia tradițională, au spus „DA”. Este vorba de un procent de 91 la sută din cei 61.446 de alegători care s-au prezentat la vot. Biroul Electoral Județean încă nu a dat publicității rezultatul final al votului, dar a confirmat rezultatul. Prezența la vot în județul Mehedinți a fost de 26,28 la sută. Mai exact, din cei 233.809 alegători, înscriși pe listele elctorale permanente, s-au prezentat la vot 61.446 de alegători. 91 la sută dintre aceștia au răspuns „DA” și doar circa 6.000 de alegături au spus „NU” revizuirii Constituției.

citește pe realitateademehedinti.net!

Citit 2574 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…